Ribollita with Club Caffè Italia in Stockholm!

2 October 2017

Kom på en kväll med Club Caffè Italia!
När: 18 oktober kl 18.00-21.30 
Var: Cykelkafé Le Mond, Folkungagatan 67, Stockholm
Kostnad för kvällen: 200,00 kronor
anmälan görs genom att swisha summan till 1230854810 (We Capture AB), gärna med din mejladdress i meddelandet. Vi har ett begränsat antal platser så anmäl er snarast, dock senast den 16 oktober. Har ni inte swish så mejla till club@caffeitalia.se så löser vi det. Vid frågor ring 0736293533

Club Caffè Italias första sammankomst i augusti på Konst-ig blev en succé!
Så nu när hösten kommit  gör vi om det - den här gången är vi på Cykelkafé Le Mond, en lokal som är som gjord för mingel, berättelser och mat. I kvällens biljett ingår ett välkomstglas med bubblande vitt naturvin från Paolo Brunello-Colli Euganei & lätt tilltugg därtill. Dessutom bjuder vi på en tallrik 'ribollita': den klassiska Toskanska grönsakssoppan!

Det kommer att finnas utsökt rött naturvin att köpa till 'la ribollita', liksom annat smått och gott tillagat för kvällen av CykelCafè Le Mond.

Program
18.00 Vi välkomnar er med ett glas vin och lite tilltugg
18.30 Startar kvällens berättelser
19.30 Ribollita!
Stanna kvar, ät, drick, njut av sällskapet och fråga mig allt ni vill.
21.30 Åh, nej, lokalen stänger..

Många av er var nyfikna på hur utgåvan Caffè Italia kom till, men vi hann ju inte prata om det innan den fantastiska vinprovningen tog kvällen med storm. Den här gången kommer ni att få höra lite mer om hur och varför Caffè Italia,  innan vi går över till kvällens tema: L’Eroica, vintage-cykeltävlingen i Toskana som drar ca 6.000 entusiaster till en liten by, Gaiole in Chianti. Just idag när jag skriver, söndagen den 1 oktober, gick den av stapeln för tjugoförsta gången, fick precis ett vykort därifrån, :)